Reklamat në rrjetet sociale do të jenë më shumë se në gazeta

139
social4_9342

Moebel THEMA

Shpenzimet publicitare botërore në rrjetet sociale do të kalojnë 29 miliardë dollarë për 2016, dhe vazhdon të rritet me një ritëm të shpejtë në vitet e ardhshme, aq sa do të kalojë të ardhurat e gazetave.

Comments