Rilindja urbane e Shijakut

276

Kryeministri i Shqiperise z.Edi Rama permes fotografive ka treguar me shume rreth zhvillimit te Shijakut ose me sakte si eshte transformuar nga investimet e qeverise se tij transmeton Faktiditor.ch.Rilindja Urbane e Shijakut sipas tij  nisi me transformimin rrënjësor të qendrës në një hapësirë publike plot frymëmarrje dhe shije europiane, po vijon me kantieret e reja brenda lagjeve të qytetit, për të vazhduar më tej edhe me parkun, rrugën e katër shkollave dhe unazën e vogël të qytetit/Faktiditor.ch/.

Comments