Se çfarë ishin në gjendje të bëjnë Ramadanët për Hashim Thaçin tregon edhe ky rast (FOTO)

157

fat

Se çfarë ishin në gjendje të bëjnë vëllëzërit Ramadani dhe Kiçina për Hashim Thaçin tregon edhe kjo foto e bërë me rastin e konfliktit me rus rrugës për Malishevë, pra afër bazës ruse ku këta të fundit kishin ndaluar Hashim Thaçin dhe eskortën e tij.

Ramadanët dhe Kiçinët nuk kishin pranuar asesi që Hashim Thaçi të ju dorëzohej rusëve, me këtë ata ishin gati të fillonin një konflikt të armatosur me ushtarët rus. Vendosshmëria e tyre bëri që Hashim Thaçi të mos bie në duart e trupave ruse.

Vëllëzërit Kiçina e Ramadani sot, 16 vite pas luftës me ngulëm kërkojnë drejtësi pasiqë ata janë burgosur për vrasjen e familjes Hajra që pamundësojë që këta djem, kontribues të mëdhenjë të lirisë që sot ne e gëzojmë të akuzohen për vrasje fëmijësh, duke denigruar krenarin e tyre familjare patriotike./DrenicaSot.

Comments