SEK paralajmëroi që të mos frikësohet Bogoevski

209
SEK paralajmëroi që të mos frikësohet Bogoevski

Komisioni amerikan për letrat me vlerë ka dërguar një letër me të cilën e ka bërë të ditur se nuk guxon që të kryhet presion ndaj personave që paraqiten si dëshmitar në procedurat gjyqësore në SHBA, transmeton TetovaSot.

Ish kreu i DSK-së, Sllobodan Bogoevski duhet që të mbrohet për shkak të rrolit të dëshmitarit që e ka në procesin gjyqësor e cila po udhëhiqet në SHBA kundër ish funksionarëve drejtues të “Magjar Telekom”. Letra me njoftimin e këtillë është dërguar nga Komisioni Amerikan për letrat me vlerë, pasi që Bogoevski është paditur nga njerëzit e parë në BDI, Ali Ahmeti dhe Musa Xhaferi të cilët kanë theksuar se Bogoevski është duke shpifur.

Comments