SELA: Të bëjmë një front të madh politik

113
SELA: Të bëjmë një front të madh politik

Moebel THEMA

Koalicioni Aleanca për shqiptarët ka mbajtur takime me banorët në Çair dhe Studeniçan. Lideri i LR PDSH në fjalimin e tij, ka thënë se Aleanca është nevojë dhe përgjigje ndaj thirrjes së popullit për t’u bashkuar dhe për të bashkëpunuar.

Ai ka thënë se do të vazhdojnë me bashkimin e shqiptarëve deri sa ta bëjnë një front të madh politik.

“11 dhjetori është dita në të cilën gjithë së bashku ne nuk duhet ta lëshojmë, por duhet të mobilizohemi maksimalisht”, ka thënë Sela.

Comments