Shoqata ‘KONGRESI I ALFABETIT’, për 108 vjetorin e alfabetit, organizon manifestim artisitik “MANASTIRI FESTON”

149

Moebel THEMA

manastiri

Shoqata për zhvillimin e kulturës dhe artit KONGRESI I ALFABETIT- Manastir, me rastin e 108 vjetorit të themelimit të alfabetit të gjuhes shqipe edhe këtë vit organizon manifestim kulturo-artistik me slloganin ,,MANASTIRI FESTON”. Manifestimi do të mbahet në Sallën të Madhe të Qendrës për Kulturë në Manastir në 13.11.2016 e djelë (shënimi i fillimeve të Kongresit të Manastirit), me fillim në orën 19.00.

Në manifestimin do të marin pjesë:Remzie Osmani, Mahmut Ferati,Zait Aliu,Alban Plovishti,Severxhane Laçi,Enes Seferi,Motrat Ajredini,Humoristët STRESAT dhe Orkestri Gazmorët.
Kryetari i Shoqatës, Veton Izeiri bën thirje qytetarëve të jenë mysafir në këtë manifestim.
manastiri
Comments