Shqiptari bëhet i fortë me policin e Zvicrës, pastaj thotë “oj gru më mbytën”

1,219

Policia zvicerane kishin shkuar në derë të një shqiptari, e ky nuk i priti shumë qetë.

Moebel THEMA

Në videon që i kanë dërguar Gazetës Express, banoi shqiptar në Zvicër shihet teksa debaton ashpër Më vonë, Polici vendos ta ndal shqiptarin, dhe kjo duket sikur arrestim i dhunshëm.

Më pas shqiptari thërret gruan e tij duke i thënë ‘oj grua më mbytën”.

Ndiqeni videon:

Comments