Sot mblidhet Komisioni për Stabilizim Asocim

141

0-32

Komisionit Parlamentar për Stabilizim Asocim do të takohet sot për të diskutuar për përgatitjet për takimin e dytë të Komisionit Parlamentar për Stabilizim Asociim BE-Kosovë, i cili do të mbahet më 23-24 nëntor, në Strasbourg.

Në takim do të shqyrtohet draft agjenda e atij takimi , si dhe do të caktohen raportuesit për temat që do të diskutohen Strasbourg.

Comments