Strugë, Asfaltohen rrugë në Misleshovë dhe Frëngove (Foto)

174

 


Strugë, Asfaltohen rrugë në Misleshovë dhe Frëngove (Foto)

Pas shtrimit në dy rrugëve në dy lagje të Frëngovës, në të cilat nuk ishte vënë dorë prej vitesh në f. Frëngovë ( 80 dhe 70 m secila përkatësisht) , vetëm dy ditë më parë janë zgjeruar me asfalt të ri dhe cilësor pjesë rruge në lagje të ndryshme të fshatit. Kujtojmë se vetëm brenda një harku kohor pre 2 muajsh janë shtruar gjithsejt rreth 900 m2 katrorë asfalt në këtë fshat. Shpresojmë se këto investime do të ndihmojnë sado pak në jetën e përditshme të banorëve.

 

15337490_1160152220741587_6860848696033914177_n

15327278_1160148490741960_1453658197285204631_nEdhe pse në kushte jo shumë të favorshme atmosferike, Komuna e Strugës vazhdon me asfaltimet në lokacione të ndryshme brenda territorit të Komunës së Strugës . Përkatësisht, anë ditëve të fundit janë shtruar dy rrugë me gjatësi 330 m secila në një lagje të Misleshovës , ku prej dhjetëra vitesh nuk ishte vënë asnjë dorë nga ana e shtetit apo komunës. Kujtojmë se ky është një premtim tjetër i radhës i mbajtur nga ana e Kryetarit të Komunës së Strugës , Ziadin Sela.

Comments