Ministri i Brendshëm, Saimir Tahiri, ka reaguar në lidhje me skandalin e publikuar në emisionin investigativ “Stop” në Televizion Klan. Ministri ka deklaruar se reforma në drejtësi do na çliroje nga të gjithë palaçot në sistemin e drejtësisë.

Reagimi i Ministrit

Ditë të zeza për drejtësinë, ndër shumë të tilla, vetëm këtë jave. Njëri në Dibër, tjetri në Fier, i fundit në Gjirokastër.
Ditë për te kuptuar perse nuk e duan vettingun, as Korporata e Gjyqtarëve, as KLD, as SHQUP-i. E jo vetëm këta!
Faleminderit medias! Po bën punën që duhet të bënin institucionet, për fat të keq, por kjo ka edhe me shumë vlerë.
Ka ende shpresë!
Reforma në Drejtësi do na çliroje nga të gjithë palaçot në sistemin e drejtësisë, që sot vënë ende gjoba në xhepin dhe mishin e qytetarëve.
Vetëm reforma në drejtësi!