Të shtëna në universitetin e Ohajos, nëntë të plagosur, vdes sulmuesi

102

Shtatë persona kanë mbetur të plagosur nga të shtënat në Universitetin e Ohajos në ShBA..

Të plagosurit janë dërguar në spital, ndërsa sulmuesi është gjetur I vdekur.

Departamenti i zjarrfikësve tha se dy nga të plagosurit janë në gjendje të qëndrueshme, por nuk dhanë informacione për të tjerët.
Universiteti ka mbyllur kampusin dhe ka dërguar mesazh te studentët me përmbajtjen: “Vraponi, fshihuni, luftoni”.
Ky Universitet ka gjithsej 60,000 studentë.
Comments