Tërmet në Ohër

156

Në orën 3.26 të mëngjesit, u regjistrua një tërmet me magnitudë 3.1 sipas shkallës evropiane makro-sizmike në Ohër.AdvertisementsEpiqendra ishte 2 km në verilindje të qendrës së Ohrit dhe në një thellësi prej 0.4 km.Tërmeti u ndje edhe në Strugë dhe qytete të tjera në rajonin e Ohrit.

Comments