Treni godet një veturë në Ujmir të Klinës, lëndohen gjashtë persona

136

Një aksident trafiku mes një treni dhe veture ka ndodhur në fshatin Ujmir të Klinës.

Moebel THEMA

Nga ky aksident janë lënduar gjashtë persona

Comments