USHTRIA SHQIPTARE DO JETË PJESË E KFORIT , KJO NDODHI FAL UÇK -SË QË ÇLIROJ KOSOVEN

584

Me emocione të medha lexova znj.Olta Xhaçka ministresha jonë e mbrojtjes se një kontigjentë i konsiderushem trupash tona Komando do vendosen në Kosovë pranë misionit të KFORIT .

Për një çast i terë trupi mu rrënqethë se mu kujtua në çast historia jonë pushtimet romake bizantine otomane sllavogreke bullgare nazifashiste etj luftërat coptimet padrejtesitë historike mbi ne mbi Shqipërinë dhe viset e saja të coptuara nën pushtimin sllavo-grek .

Shqipëria Enveriane gjithmonë ka qenë me ne qoftë me mësues literaturë financime me njerëz të saj në trojet tona nën ish pushtimin jugosllav kriminal , ishte Enver Hoxha qe hodhi iden se Kosova çlirohet vetëm me luftë dhe ne me kuadrot e tij me armët e tij luftuam në tre luftërat çlirimtare .

Gjeneral/armate Enver Hoxhes njëshit të Kombit vëllaut të Skenderbeut të madh këtyre etereve të kombit ju është realizuar një dëshirë me çlirimin e Kosoves nga projekti i tij LPK UÇK -ja , e tash me ardhjen e trupave tona në Kosoven shqiptare edhe deshmoret tane ne luftëtaret e atdheut ndihemi te nderuar dhe të emocionuar sepse Kosova është zemra e Shqipërisë .

Si Skenderbeu ashtu dhe Enver Hoxha dy lideret e strateget me emblematik te kombit dhe njerëzimit gjithmonë angazhoheshin për unitet dhe Bashkim për ti mundur armiqët tonë të shumtë .

Mirësevini Trupa Komando në tokën e juaj , këtu i thonë SHQIPËRI ??✊, dhe lufta për Bashkim Kombëtar do jetë top prioritet për ne idealistet .

Erald Selca

Comments