Vështirë të njihet ish Presidnetja Jahjaga pas operacioneve plastike[Foto]

379

Ishte Presidentja e parë femër në historinë e udhëheqjes së shtetit të Kosovës, shkruan Kosovarja.

Por, Atifete Jahjagës nuk i zgjati për shumë mandate, sa të mund të gëzonte mjaftueshëm postin prej presidenteje, ani pse për aq sa ishte i shërbeu sa duhet.

Me përfundimin e këtij posti, që e bëri mjaft të zëshme Jahjagën, ajo na u shfaqë me ndryshime të dukshme në fytyrën e saj.

Operacionet plastike, nuk kishin mbetur pa ndërhyrë në fytyrën e ish Presidentes, duke e transformuar totalisht.

Madje këtë trasnformim, e dëshmojnë imazhet e fundit që ajo ka publikuar, si pjesë e disa trajnimeve në të cilat del të jetë folëse dhe e ftuar speciale.

/Kosovarja/

  

Comments