VIDEO-FOTO/ ‘Shëndetësia vdiq’. Të rinjtë e FRPD protestë me arkivol tek zyra e Ilir Beqaj

69

VIDEO-FOTO/ ‘Shëndetësia vdiq’. Të rinjtë e FRPD protestë me arkivol tek zyra e Ilir Beqaj

 

Të rinjtë e Partisë Demokratike janë grumbulluar përpara Ministrisë së Shëndetësisë për të protestuar kundër politikave të Ilir Beqajt në shëndetësi.

Në shenjë simbolike, të rinjtë e FRPD mbanin në duar një arkivol për të dhënë mesazhin që “shëndetësia ka vdekur”.

Moebel THEMA

Ilir Beqaj është ndër ministrat më të akuzuar politikisht për koncesione dhe tendera të dyshimtë në shëndetësi.

Lexo edhe

Comments