VIDEO/ ‘Ju do vdisni bashkë më fëmijët tuaj!’ Prezantuesi i motit i tmerron amerikanët

96

VIDEO/ ‘Ju do vdisni bashkë më fëmijët tuaj!’ Prezantuesi i motit i tmerron amerikanët

Moebel THEMA

Nuk ka asnjë dyshim se uragani “Matthew” do të jetë shumë i rrezikshëm, por ky prezantues i motit ne “Fox News” shkoi shumë larg duke e tmerruar qytetarët me paralajmërimet për tajfunin që po afrohej.

Shep Smith po u tregonte shikuesve se uragani po lëvizte 20 milje në perëndim, shkruan SYRI.net,  por papritur tha: “Ju  do të vdisni dhe fëmijët tuaj do të vdesin.”.

Autoritetet janë duke ju thënë vazhdimisht njerëzve në zonat e evakuimit të largohen. Megjithatë, disa kanë refuzuar por autoritet i kanë paralajmëruar se janë duke luajtur me jetën e tyre – tha ai – Por, ju mund të shihni për veten tuaj të përfundoni keq”

Më shumë se tre milionë njerëz janë evakuuar nga Florida, Gjeorgjia, dhe Karolina e Jugut, si Shtetet e Bashkuara po përgatiten për ardhjen “Matthew” uraganit më të fuqishëm të dekadës.

 

Comments