VIDEO/ ‘Pengmarrje masive’ në Akademinë e Arteve

146

VIDEO/ ‘Pengmarrje masive' në Akademinë e Arteve

 

Një situatë pengmarrjeje masive u inskenua mesditën e sotme në sheshin para Akademisë së Arteve.

Kjo u zhvillua në kuadër të përfundimit të trajnimit 3 javor të zhvilluar ndërmjet Forcave Speciale RENEA, forcave të Batalionit Special të Ministrisë së Mbrojtjes në bashkëpunim me Forcat Speciale Amerikane. Stërvitja merr shkak edhe nga ngjarjet dhe situatat më të fundit në rajon.

Comments