VIDEO/ Rrëfimi i Elës: Burri më ktheu në prostitutë për të blerë drogë

163

VIDEO/ Rrëfimi i Elës: Burri më ktheu në prostitutë për të blerë drogë

Ela (emri me të cili preferojnë të shfaqet në media) ka rrëfyer se si bashkëshorti jo vetëm e rrihte, por përmes dhunës e detyronte të drogohej dhe prostituohej, për të siguruar para për të përdorur më pas heroinë.

Gruaja duroi dhunën për vite me radhë, derisa mundi frikën dhe denoncoi e divorcoi të shoqin, i cili tashmë vuan dënimin në burg.

Ajo rrëfen për In News eksperiencën e hidhur.

Lexo edhe

Comments