VIDEO/ Si t’a hapni derën e veturës kur i keni harruar çelësat brenda 

243

 

Moebel THEMA

Screenshot_10

Edhe pse rrallë, ndodhë që secili nga ne mund t’i harrojmë çelësat e veturës brenda dhe ta kyçim derën.

Kur kjo ndodhë, shumica si zgjidhje primare e shohin mekanikun.Por deri te mekaniku nuk mund të shkojmë me veturë, përderisa problemi është pikërisht te çelësat.

Pritja e mekanikut deri të vijë, a mund të vijë a jo etj , mund të jenë të bëzdisshme për secilin nga ne. Kështu që edhe ky problem ka zgjidhje, dhe egziston një trik mjaft i shpejt për hapjen e derës.

Më poshtë është video, ku e sqaron për 30 sekonda mënyren e thjesht për shkyçjen e derës:

/Indeksonline.net/

Comments