VIDEO/ Tronditëse, Tirana si një lum i madh. Ja pamjet e frikshme që vijnë nga kryeqyteti

101

VIDEO/ Tronditëse, Tirana si një lum i madh. Ja pamjet e frikshme që vijnë nga kryeqyteti

Tirana duket se është braktisur totalisht. Reshjet e shiut e kanë kthyer në një Venecia dhe rrugët e kryeqytetit janë bërë si lumenj të mëdhenj.

Një video e publikuar tek Nisma Thurje, tregon pikërisht këtë gjë, rrugët të mbushura plot me ujë dhe asnjë ndërhyrje.

Vetëm uji që rrëshqet nëpër rrugë dhe pronarë biznesesh e banesash që përpiqen të shpëtojnë pasurinë tyre.

Moebel THEMA

Comments