Zaev: Populli është i etur për jetë dhe liri

89

zaev3-804x380

Lideri i LSDM-së, Zoran Zaev, na Vinica kë kërkuar mbështetjen e qytetarëve për planin e jetës që të rinjtë të mos ikin nga Maqedonia. Ai ka thënë se parat do të kthehen drejt qytetarëve, ndërsa harxhimet do të ulen. Sipas tij, çdo vit nga buxheti vidhen nga 400 milionë euro, ndërsa 300 milionë euro shpenzohen në mënyrë joproduktive. Zaev ka thënë se ky popull është i etur për jetë dhe liri dhe se më 11 dhjetor ky popull i vendosur do ta kthej shtetin.

“Maqedonia ka potencial! Të hollat që i kanë vjedhur do t’i lëshojmë drejt jush. Do të ketë edhe për pagë mesatare prej 30 mijë denarëve, do të kthehet 15% nga TVSH-ja për pagë plus në çdo familje!”, deklaroi lideri i LSDM-së, Zoran Zaev.

Comments