Sot ka vazhduar rasti që lidhet me ”Grupit të Kumanovës” dhe në rend dite ka qenë seanca me dyer të mbyllura ku prokuroria ka publikuar transkripte të bisedave telefonike që janë zhvilluar në mes Sulejman Osmanit dhe agjentëve të Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim në periudhën 21 deri më 25 prill të vitit 2015, njofton Alsat-M.

Për këtë rast, avokati Naser Raufi, insiston që si dëshmitarë të jenë edhe zyrtarë nga BDI dhe OBRM-PDUKM.

Më herët, Raufi kërkoi që si dëshmitarë të thirren Ali Ahmeti, Artan Grubi, Sadulla Duraku, Zemri Qamili dheSasho Mijallkov për të cilët thotë se mund të ndihmojnë zhvillimin e këtij procesi gjyqësorë.