Koreano jugorët kanë zbuluar një tunel nëntokësor që lidh Korenë  Veriut me atë të Jugut. Tuneli është i gjerë 1.2 metra dhe ka hapesire të mjaftueshme për të kaluar edhe tanke.

Mendohet se nëpërmjet këtij tuneli diktatori i Koresë së Veriut Kim Jong kishte mundësinë të transportonte 30 mijë trupa në orë.

Koreano jugorët thonë se ekziston frika që të ketë edhe 84 tunele të tjerë sekret të luftës. Në hapësirën e tuneleve mendohet se ka disa zona për të fjetur, hekuriudhë dhe hapësira të mjaftueshme për të kaluar tanku, raporton The Sun.

97b93e30842fd42ff8aa9628cb25bdcb452c274f8f16bd42410d2da8cdf2520e54651abe991196ab6ec937b1fc86df53nintchdbpict000113892060nintchdbpict000286893533nintchdbpict000286893937nintchdbpict000286893971