ZHERNOVSKI: Specialja patjetër ta çojë punën deri në fund

128
ZHERNOVSKI: Specialja patjetër ta çojë punën deri në fund

Moebel THEMA

Nuk mundet Maqedonia nesër të ketë politikanë të përgjegjshëm, derisa këta që kanë bërë kriminalitet nuk përgigjen për kriminalitet.

Patjetër që PSP deri në fund të çojë punën dhe kuptohet që ajo të kalojë në institucionet gjyqësore, ka thënë kryetari i komunës Qendër, Andrej Zhernovski në intervistën për REL.

“PSP është faktori kyç në veprimin e partive politike sot në Maqedoni. Thellë jam i bindur se pa përfundimin e procesit që PSP ka filluar, nuk mund të kemi tejkalim të krizës në të cilën u gjend Maqedonia…”, ka thënë Zhernovski, transmeton Aktuale.mk.

Comments