Zjarr I madh përfshin një firmë private në Hasanbeg

2,733

Një zjarr I madh ka përfshirë para pak castesh një zonë të Hasanbegut transmeton Faktiditor.ch.Informacionet e para flasin se është duke u djegur një firmë private që merret me agrokulturë por detaje të tjera akoma nuk janë dhënë.
Nuk dihen akoma shkaqet që sollën këtë zjarrë dhe akoma nuk ka informacione nëse ka viktima ose jo. Janë lajmëruar edhe ekipet e zjarrfikësve për të parandaluar përhapjen e zjarrit ndërsa këto të fundit kanë thënë se bëhet fjalë për një terren të vështirë duke apeluar që mos levizin njerëzit pranë asaj zone.Faktiditor do tu sjellë në vazhdim informacione tjera më të detajuara.


Comments