Banka Popullore pret inflacion më të lartë

Guvernatorja e Bankës Popullore të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Anita Angelovska -Bezhoska paralajmëron revizion mesatar në rritje të inflacionit të projektuar prej 2.2 për qind. “Duke pas parasysh lëvizjen e çmimeve të ushqimit dhe…

Zgjedhje të reja parlamentare? – Reagon Osmani

Shumica parlamentare është e qëndrueshme, nuk do të ketë zgjedhje të reja, kështu tha Ministri i Punëve të Jashtme dhe zëdhënës i BDI -së, Bujar Osmani. Ai thotë se në 10 vitet e fundit ka pasur zgjedhje çdo vit dhe se nuk ka nevojë për…

Sot publikohet Raporti i Progresit për Kosovën

Komisioni Evropian sot do ta publikojë paketën vjetore të zgjerimit, përfshirë Raportin e Kosovës. Takimi i Parlamentit Evropian do të nisë në ora 15:00, derisa në orën 17:15 pritet të ketë konferencë për media nga Komisioneri për…