10 shqiptarë deri më tani të vdekur në Hasanbeg. Uji na erdhë si Cunami

140

viktima

Nga 15 të vdekur, 10 rezlutojnë të jenë shqiptarë deri në këto momente. Për portalin TetovaSot rëfehet banori i Hansbegut i cili thotë se shkaku është te unaza e jo te liqeni . Uji është mbledhur aty dhe ka shpërthyer përmby autoban dhe ka ardhur si Cunami.

“Deri në këto momente janë dy pleq shqiptarë njëri në Kamenik, dhe një plakë, është humbur një burrë shqiptarë me tre vajzat e veta dhe shoqen, pastaj prej  në autoban e ka pru uji një burrë shqiptarë nga Xhon Kenedi sepse kufoma ka ardhë në oborin tonë dhe në xhep e kishte një letërnjoftim të një gruae shqiptare që rezulton të jetë edhe ky shqiptarë” shprhet me trishtim banori i Hasnbegut për TetovaSot

Ndryshe jozyrtarisht thuhet se janë deri në 30 persona të vdekur./TetovaSot/

13903369_10155258371704466_4335239953027038187_n 13935011_882034231929171_196907237464427002_n13887082_1159741470756864_5310963360000538647_n13887004_10155258372524466_2337896183727214418_n 13882175_10155258372574466_7949701274910403306_n

Comments