1500 euro në vend të 487 eurove dëmshpërblimi emergjent për banorët e zonave të përmbytura (VIDEO)

210

Moebel THEMA

Mbi 90 mijë denarë apo rreth 1500 euro duhet të jetë ndihma e parë emergjente për banorët e lagjeve të përmbytura të rajonit të Shkupit dhe Tetovës. Me këtë propozim doli sot LSDM. Nënkryetari i kësaj partie theksoi se shuma e dëmshpërblimit prej 30 mijë denarëve që e jep pushteti i kontrolluar nga Gruevski nuk është e mjaftueshme.

 

Comments