155 persona të arrestuar për shkelje të orës policore

413

Gjatë 24 orëve të kaluara, 722 personave u janë dhënë vendime për izolim, dhe 185 persona kanë nënshkruar deklarata për vetëizolimi.

Policia ka kryer inspektime të personat që janë në izolim dhe vetëizolim dhe nuk është regjistruar asnjë person që nuk ka respektuar masën e dhënë për izolim dhe vetëizolim.

Sa i përket masës për mosrespektim të mbrojtjes personale, mbajtja e maskës, janë regjistruar 481 shkelje. Po ashtu, në lidhje me ndalimin e lëvizjes, gjatë 24 orëve të kaluara janë regjistruar në nivel vendi 203 shkelje, ku 155 persona janë arrestuar dhe për pjesën tjetër u janë marrë të dhënat dhe do të procedohen më tej.

Comments