Nga kjo shtëpi modeste ballkanase, në Shtëpinë e Bardhë: Ku ka jetuar Melania Trump (FOTO)

433
melaniaa

Dhjetra gazetarë kanë udhëtuar për në Sevnica të Sllovenisë pasi Trump u zgjodh president.

Të gjithë kanë shkuar për të parë ku ka lindur Zonja e Parë, Melania Trump.

Qyteza me më pak se 5 mijë banorë është një vend i qetë dhe i pastër, ndryshe nga Nju Jorku ku ajo dhe Trump kanë një super-apartament.

Prej 20 janarit Melania do të jetojë në Shtëpinë e Bardhë, por shtëpia e saj ballkanase ka qenë tejet modeste krahasuar me atë ku jeton tani, apo ku do jetojë pas 20 janarit. (foto 4, prinderit e saj)

H
Comments