20 persona kanë humbur jetën, mbi 1000 janë evakuuar

138

hhh

Në motin e keq që ka kapluar Shkupin dhe rajonin 20 persona zyrtarisht konsiderohen si të vdekur edhe atë nga rajoni i Stajkovcit, Haraçinës, Smillkovës, Hasanbegut kanë bërë të ditur nga MPB. Deri tani sipas tyre kanë identifikuar 13 persona.

“Për momentin morëm informacion se numri prej 17 është rritur në 20 dhe shpresojmë se ky numër këtu do të ndalet. Të gjithë institucionet nga fillimi I kësaj fatkeqësie janë në teren dhe po tentojnë të përballen me këtë situate. Mbi 100 qytetarë janë nxjerr dhe u është ofruar ndihma mjekësore”, ka deklaruar ministri  I shëndetësisë Nikolla Todorov, raporton SHENJA.

Comments