POLITIKAN TJERË SOT NË PPS, KAMÇEV DEL NGA ZYRAT E JANEVËS, U IKË MEDIAVE!

389

Sot PPS vazhdon të merr në pyetje politikanë në rolin e dëshmitarëve ose si të akuzuar, për lëndët e nisura. Nga kjo prokurori  nuk zbulojnë detaje se kush konkretisht do të merret në pyetje mirëpo rreth orës 11 nga zyrat e PPS doli biznesmeni, Orce Kamçev, i cili thuhet se është i afërt me strukturën qeverisëse dhe i njëjti refuzoi të japë deklaratë. Sot në këtë institucion para pak çasteve është paraqitur edhe ministrja aktuale e Kulturës, Elizabeta Kançeska-Milevska, ndërkohë pritet të mbërrijë edhe ish-ministri Mile Janakieski. Ndryshe, javën që shkoi në pyetje u morën Silvana Boneva nga VMRO-DPMNE-ja, Menduh Thaçi dhe Arifikmet Xhemaili nga radhët e PSDH-së dhe Samka Ibraimovski nga Partia për Emancipin e Romëve.

Comments