A kishte të veshur antiplumb Rama sot në Prishtinë?

226

A kishte të veshur antiplumb Rama sot në Prishtinë?

Moebel THEMA

Ish-kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha, ka komentuar vizitën e sotme të kryeministrit aktual Edi Rama në Prishtinë.

Berisha thotë se Rama në Prishtinë ka qëndruar me antiplumb.

“Ne Prishtine, vigjilent dhe me antiplumb! Sb”, ka shkruar ai në Facebook.

Comments