AHMETI: BDI në çdo vend ku ka shqiptarë. Sot jam në Kumanovë

134
AHMETI: BDI në çdo vend ku ka shqiptarë. Sot jam në Kumanovë

Moebel THEMA

Lideri i BDI-së Ali Ahmeti sot nga selia e BDI-së në Tetovë ka njoftuar se ai sot së bashku me delegacionin e partisë së dij do të shkojë në Kumanovë.

Ahmeti ka njoftuar se ai sot do të merr pjesë në një promovim të librit, dhe gjithashtu do të bëjë homazhe te një familje kumanovare. Sipas Ali Ahmetit ky do të jetë edhe hap i BDI-së në rrugën e saj që do ta nis, që të shkojë në çdo vend ku ka shqiptarë.

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti sot në selinë e BDI -së në Tetovë ka zhvilluar takim me Shtabin Qendror Zgjedhor, kryetarët e shtabeve komunale dhe kryetarët e degëve të partisë me qellim të koordinimit të aktiviteteve për fillimin e punës së  shtabit qendror dhe atyre komunale për zgjedhjet e parakohshme parlamentare 2016, me fokus të veçantë për aktivitetet e shtabit zgjedhor të diasporës, si zgjedhje me rëndësi por edhe procedura të posaçme zgjedhore

Comments