DIMITRIEV: Qytetarëve u ka ardhur në majë të hundës nga zgjatja e krizës politike

155
DIMITRIEV: Qytetarëve u ka ardhur në majë të hundës nga zgjatja e krizës politike

Moebel THEMA

Kryeministri teknik Emil Dimitriev në paraqitjen e tij me rastin e 23 Tetorit deklaroi se organet e drejtësisë nuk duhet të jenë zëdhënës të partive poltike.

“Zgjedhjet e 11 dhjetorit janë e vetmja zgjidhje e krizës poltike dhe ato duhet të kuptohen si fundi i krizës politike, e jo si hap mbrapshtsi hap mbrapshtë për kapituj të rinjë të krizës. Ata të cilët do ta kuptojnë këtë, të cilët do të investojnë për fundin e krizës edhe si filizofi edhe si qasja për përfundimin e saj, do të shpërblehen nga qytetarët, e ato të cilët do të jenë artificial për ta vazhuar atë do të ballafaqohen me gjykimin e popullit e ajo është gjëja më e keqe që mund ta përjetojë një parti ose politikanë”, deklaroi kreministri teknik, Emil Dimitriev

Qytetarëve, tha ai, u ka ardhur në majë të hundës nga kriza e tejzagjtur politike.

Comments