AHMETI, mërgimtarëve: Ju mund ta bëni historinë. Jemi shumë afër zgjidhjes së deputetit shqiptar (FOTO)

192
AHMETI, mërgimtarëve: Ju mund ta bëni historinë. Jemi shumë afër zgjidhjes së deputetit shqiptar (FOTO)

Lideri i BDI-së Ali Ahmeti u është drejtuar mërgimtarëve që të bëjnë regjistrimin e tyre pranë KSHZ-së për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 11 dhjetorit.

Postimi i plotë në Fejsbuk i Ahmetit:

Të nderuar mërgimtar shqiptar, gjithandej në botë, por në vecanti në SHBA, kanë mbetur edhe pak orë per tu regjistruar pranë KSHZsë.

Sonte në mesnatë skadon afati per regjistrim dhe ju mund ta bëni historinë, sepse jemi shumë afër zgjedhjes së deputetit shqiptar si përfaqësues i mërgatës shqiptare në Parlament!

14947761_1176930599010139_87398893318317451_n

Comments