Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, kryetari i shtabit zgjedhorë, Bekim Neziri, si dhe shumë drejtues tjerë të kësaj partie, në kuadër të takimeve të zgjedhjeve të parakohshme parlamentare, realizuan takim me banorët e Studeniçanit.

Ahmeti theskoi shteti është në një situatë ku duhet të gjithë të punojmë dhe veprojmë me zemra të hapura dhe të pastra dhe ta themi në sy atë që mendojmë.

“Jo të veprojmë ndryshe para syve dhe ndryshe pas shpine, sepse gjërat e mira vijnë duke qenë të sinqertë e të hapu me njëri tjetrin. Zoti nuk ndihmon ata që ndryshe flasin dhe ndryshe veprojnë. Sesa jemi të sinqertë ndaj njëri-tjetrit është pikërisht Zoti që na vlerëson”, deklaroi Ahmeti, duke cituar edhe fjalë nga libri i madhërishëm Kurani.

Kryetari i BDI-së u bëri thirrje të gjitha partive shqiptare që të bashkohen dhe të mos përçajnë votën e shqiptarëve, pasi në këtë mënyrë humbës janë vetëm shqiptarët.