Kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi ka qenë i ftuar në emisionin Zig Zag në Televizionin Art ku në mes tjerash ka thënë se do të ketë post ministror në Qeverinë e re të Maqedonise.

”Unë do të jem zëvendëskryeministër i Maqedonisë në qeverinë e re. Dhe do të jetë insistim i im që të jem zëvendëskryeministër i vetëm dhe që kryeministri të ketë nënshkrim të lidhur me mua për çështje të shqiptarëve dhe çështje të ekonomisë.” tha mes tjerash Thaçi.