Ai që ja mori dorezën Buffonit pas ndeshje ishte shqiptar (Foto)

168

Moebel THEMA

Italia fitoi me shumë mund përballë Maqedonisë (3-2).

Pas ndeshje një tifoz shqiptar u fut në fushë dhe vrapoi drejt Giggi Buffonit.

djaloshi 11

Djaloshi Anid Abazi drejt Buffonit

Ai tregon se e kishte bërë plan këtë gjë me vëllanë dhe ia arriti qëllimit.

Buffon në shenjë respekti për dashurin e djaloshit ia dhuroi njërën dorezë.

Portieri legjendar edhe dhuroi dorezën tjetër dhe të poshtmet tifozëve.

buffon dorezat 11

Comments