Aksidentohet nënkryetarja e LSDM-së, Radmila Shekerinska

134

Moebel THEMA

shekerinska

Sot, në vendbanimin Mrzenici në Gjevgjeli, ka ndodhur një aksident trafiku, ku një veturë ka kaluar në mënyrë të parregullt në anën tjetër të rrugës dhe është përplasur me veturën private ku ka qenë edhe nënkryetarja e LSDM-së, Radmila Shekerinska, me babain e saj, njoftuan nga LSDM-ja, transmeton TetovaSot.

Nënkryetarja e LSDM-së, Shekerinska dhe familjarët e saj janë në gjendje të mirë shëndetësore

Comments