Aksion gueril në Shkup ”Në të kuqen pritet 30 sekonda, për të ndihmuar duhet 3 sekonda” (Foto)

348

aksion

Sot në Shkup, në disa kryqëzime janë shfaqur disa aktivistë që kanë promovuar një pankartë me mbishkrimin për të ndihmuar familjet që u prekën nga vërshimet e fundjavës në Maqedoni, transmeton Telegrafi Maqedoni.

””Në të kuqen pritet 30 sekonda, për të ndihmuar duhet 3 sekonda. Thirre numrin numrin 143-400 dhe ndihmo”

Nga ky aksion nuk dihet se sa njerz janë bindur për të ndihmuar.

 Në vërshimet e fundit kishte 22 viktima dhe shumë dëme materiale.
Comments