Alarme për bomba në Danimarkë, evakuohen aeroporte e qendra tregtare

211
Alarme për bomba në Danimarkë, evakuohen aeroporte e qendra tregtare

Moebel THEMA

Një aeroport dhe dy qendra tregtare janë evakuuar gjatë mesditës së sotme pas alarmeve për bomba në Danimarkë. Lajmi bëhet i ditur nga mediat vendase, sipas të cilave policia ka marrë në mënyrë të vazhdueshme telefonata me kërcënime për vendosje bombash në qytetet e Roskilde dhe në Slagelse, si dhe në aeroportin e Tune.

Policia nuk ka dhënë detaje të tjera në lidhje me këto ngjarje, duke nisur edhe evakuimin e zonave.

Comments