Ali Ahmeti koordinon aktivitetet për zgjedhjet e parakohshme parlamentare

175
Ali Ahmeti koordinon aktivitetet për zgjedhjet e parakohshme parlamentare

Moebel THEMA

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti, nesër me fillim në ora 12:00, në selinë e BDI -së në Tetovë, do të mban takim me Shtabin Qendror Zgjedhor, kryetarët e shtabeve komunale dhe kryetarët e degëve të partisë me qëllim të koordinimit të aktiviteteve për fillimin e punës së  Shtabit qendror dhe atyre komunale për zgjedhjet e parakohshme parlamentare 2016, me fokus të veçantë për aktivitetet e shtabit zgjedhor të diasporës, si zgjedhje me rëndësi por edhe procedura të posaçme zgjedhore

Comments