Alvaro Morata duartrokitet ne Juventus Stadium

181

Moebel THEMA

Alvaro Morata mori nje brohoritje ne stadiumin e Juventus ne ndeshjen Itali vs Spanje, ne momentin qe ai hyri si nje zevendesues ne pjesen e dyte.

Alvaro Morata duartrokitet ne Juventus Stadium pasi 2 vitet e kaluara ishte pjese e Juventusit ku pati nje aventure te sukseshme dhe u prit si hero ne rikthim e tij ne Itali edhe pse si kundershtar tani.

Comments