Angelina Jolie bëhet fqinje me Kim Kardashian dhe Jennifer Lopez (Foto)

275

Moebel THEMA

kim_1476091841-3273625

Pas ndarjes nga Brad Pitt, Angelina Jolie bashkë me fëmijët kanë marrë me qira një shtëpi në Hidden Hills, në Los Angeles.
Kjo njihet si një ndër lagjet më të izoluara dhe private dhe në të jetojnë edhe Kim Kardashian, Jennifer Lopez e shumë emra të tjerë të njohur.

Vila kushton 30 mijë dollarë në muaj dhe pamjet janë vërtet mahnitëse./Arkiva.de.

Pamje nga lagjia:

1_1476091911-3759272_1476091917-2355617

Comments