Anulohet protesta për viktimat nga përmbytjet në Maqedoni

146

Protesta e organizuar në kuadër të përmbytjeve në Maqedoni, është anuluar.

Kjo për shkak se banorët e prekur kanë nevoja imediate për ndihmë, si dhe për shkak të aksionit të ndihmave humanitarepër të përmbyturit.

Deri më tani si pasojë e vërshimeve që prekën rajonin e Shkupit, kanë humbur jetën 22 persona.

Comments