Audi në vitin 2017 do të vijë me veturën e ëndrrave

255
Audi në vitin 2017 do të vijë me veturën e ëndrrave

Sjellja e një fantazie në jetë – ka koston e saj!

Makinë të tillë si kjo, keni mundur të shihni vetëm në video lojëra, ndërsa krijuesit gjigand i veturave Audi, do ta bëjë realitet.

Audi ka vendosur që pas një pune të madhe e të suksesshme, në vitin 2017 të prodhojë veturën e ëndrrave Audi R8 e cila do të jetë krejtësisht ndryshe dhe përtej fantazisë, transmeton lajmi.net

Çmimi i veturës është marramendës. Rreth 467,000 euro do të kushtojë një R8, por sigurisht që ia vlen për një veturë si kjo.

Përveç dizajnit të cilin e shohim përmes fotografive, detaje të tjera në lidhje me motorin ose performancat e veturës nuk janë bërë të ditura.

Ajo që dihet tani në prag të përfundimit të këtij viti është se viti 2017 do të jetë – viti i super veturave.

imageshandler-7-2-600x450

imageshandler-6-2-600x450

imageshandler-5-2-600x450

imageshandler-4-2-600x450

imageshandler-3-2-600x450

imageshandler-2-2-600x450

imageshandler-1-2-600x450

Comments