Avokati i Popullit: Duhen kushte reale për zgjedhje fer dhe të lir

178

avokati-i-popullit-1-780x439
Zgjedhjet e parakohshme parlamentare po afrohen ndërsa Avokati i Popullir po ju bën thirrje qytetarëve, për rëndësinë e të drejtës së votës dhe mënyrës së shprehjes dhe mbrojtjes së kësaj të drejte. Avokati i Popullit gjithashtu bën apel tek të gjitha institucionet shtetërore për përgjegjësi dhe ofrim të kushteve reale që qytetarët këtë të drejtë ta ralizojnë pa presione.

“Vetëm me shprehjen e të drejtës së votës në mënyrë të barabartë dhe pa presione, zgjedhjet do të jenë legjitime dhe të padiskutueshme”, thuhet në njoftimin e Avokatit të Popullit.

Comments