Kryetari i OBRM-PDUKM-së Nikolla Gruevski dhe kryetari i Bashkisë së Shkupit, Koce Trajanovski nuk janë mirëpritur në lagjen e Hasanbegut, transmeton Telegrafi Maqedoni.

Banorët janë shprehur të revoltuar nga siç thonë ata mungesa e ndihmës së shtetit në këto momente për ta, për dallim nga vendbanimet me shumicë maqedonase ku sanimi i dëmeve po bëhet në mënyrë të shpejtë dhe efikase.